Fri frakt vid 4900:- / Snabb leverans / Fri retur

Konsultation

Konsultation för tillgänglighet och underhåll med Rope access
Innovativa lösningar för underhåll av glas och fastigheter

CGS Nordic besitter mångårig erfarenhet inom reparbete och kan tillsammans hitta den mest optimala och kostnadseffektiva lösningen för både nyproduktion och redan befintliga fastigheter. Vi arbetar med innovativa lösningar för tillgänglighet och underhåll av glas och fastigheter med Rope access. Lösningen ska passa in i budget samt kunna ske på ett smidigt sätt. 


Fasta fallskyddssystem
Genomför du frekventa inspektioner, uppdrag eller underhållsarbeten på byggnad kan fasta fallskyddssystem vara ett bra alternativ. Vi hjälper dig att ta fram en lösning som passar era behov, gör en riskanalys, ser till att du och dina medarbetare får rätt utbildning, installerar systemet och ansvarar för att lagstadgade kontroller och årliga besiktningar.


Tidigare projekt för ökad tillgänglighet

Några av våra tidigare projekt som vi har fått den stora glädjen att delta i när det kommer till innovativa lösningar för tillgänglighet med reparbete.

Universeum i Göteborg, Gamlestadens resecentrum i Göteborg, Brf. Jarlaplatsen - Skanska i Göteborg, Brf. Vyn - Klövern i Stockholm.


Kontakta oss