Fri frakt vid 4900:- / Snabb leverans / Fri retur

Våghuset - Göteborgs nya ikonbyggnad

|11/07, 2022

Våghuset - Göteborgs nya ikonbyggnad

GLADA NYHETER - I uppdrag av NCC kommer vi att få den stora glädjen att utföra den utvändiga slutputsen av Våghuset – Göteborgs nya ikonbyggnad vid Masthuggskajen! Detta är ett uppdrag för våra duktiga yrkesklättrare och snart kommer ni att kunna se dom hänga där!

Verkligen jättekul att fler anlitar oss! 

Tack NCC!


CGS Nordic AB


ROLIGT ATT VETA 

NYA MASTHUGGSKAJEN

På Masthuggskajen håller Sveriges första hållbarhetscertifierade stadsdel på att växa fram, bara ett stenkast från både Järntorget och Långgatorna. Våghuset och Brick Studios är två starka personligheter som ligger mitt i händelsernas centrum, med en arkitektur som går utanför ramarna när det gäller kontor.

Sveriges första hållbarhetscertifierade stadsdel

Masthuggskajen i Göteborg blev i november 2018 det första stadsutvecklingsprojektet i Sverige att tilldelas ny certifiering för hållbar stadsutveckling. Ett fint bevis på att vi realiserar Älvstadens vision om att vara inkluderande, grön och dynamisk. Ambitionen med stadsdelen har varit att binda samman gammalt och nytt, där platsen ska växa in i den befintliga struktur som redan finns. För att lyckas har Masthuggskajen högt satta hållbarhetsmål, där vi samverkar och delar kunskaper med andra hållbara stadsutvecklingsprojekt. Certifieringen är ett viktigt led i det aktiva arbetet med ett hållbarhetsprogram genom hela processen – från detaljplan, genom genomförandet och vidare efter att stadsdelen tas i bruk av nya boende, företag och besökare.

/Källa NCC hemsida